Avfallspåse & soppåse

1 st produkter
1182472.jpg

Avfallspåsar och soppåsar är viktiga verktyg för att hantera och transportera avfall på ett säkert och hygieniskt sätt. Dessa påsar är tillverkade av starkt och tåligt material som kan hålla avfallet säkert inuti utan att läcka eller spricka. Avfallspåsar används vanligtvis för att samla hushållsavfall och förpackningar innan de kastas i sopkärlet. Soppåsar är speciellt utformade för att passa i sopbehållare och för att underlätta tömning och rengöring av behållaren. Genom att använda avfallspåsar och soppåsar kan vi bidra till en renare och mer miljövänlig avfallshantering.

Vanliga frågor om Avfallspåsar & soppåsar

Vad är avfallspåsar?

Avfallspåsar är påsar som används för att samla och transportera avfall. De är vanligtvis tillverkade av plast eller papper och kommer i olika storlekar och tjocklekar beroende på avfallet som ska samlas.

Vad är avfallspåsar gjorda av?

Avfallspåsar kan vara tillverkade av olika material beroende på deras användningsområde. Vanligtvis är avfallspåsar tillverkade av plast, såsom polyeten (PE) eller polypropen (PP). Dessa material är hållbara och har goda egenskaper när det gäller att hålla avfallet säkert och förhindra läckage. Vissa avfallspåsar kan också vara tillverkade av biologiskt nedbrytbara material, såsom majsstärkelse eller andra förnybara källor, vilket gör dem mer miljövänliga.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar