Asksugare

2 st produkter
1442064(1).jpg

En asksugare är en elektrisk apparat som används för att rengöra aska från eldstäder och grillar. Den fungerar genom att suga upp askan med hjälp av en kraftfull motor och ett speciellt filter som fångar upp de fina partiklarna. Asksugaren är utformad för att vara säker att använda och förhindrar att askan sprids och orsakar skador eller obehaglig lukt. Den är ett praktiskt verktyg för att underlätta rengöringen av aska och skräp efter att ha eldat, vilket sparar tid och ansträngning.

Vanliga frågor om Asksugare

Kan man dammsuga upp aska?

Ja, det går att dammsuga upp aska. Men det är viktigt att använda en dammsugare som är speciellt utformad för att hantera aska. Det beror på att aska kan vara mycket fin och lätt att sprida, vilket kan skada en vanlig dammsugare. Det rekommenderas att använda en askdammsugare som har en speciell filterteknik för att förhindra att askpartiklar sprids i luften. Se också till att askan har svalnat helt innan du dammsuger upp den för att undvika brandrisk.

Hur fungerar en asksug?

En asksug, även kallad askdammsugare, är en apparat som används för att rengöra och ta bort aska från eldstäder såsom vedspisar, kaminer eller öppna spisar. Den fungerar genom att skapa ett undertryck som suger upp askan genom en slang eller ett rör och samlar den i en behållare eller påse.

Asksugen är utrustad med en motor och en fläkt som skapar det nödvändiga undertrycket. När man använder apparaten placerar man den i närheten av eldstaden och ansluter den till en strömkälla. Sedan för man in sugslangen eller röret i askan och slår på asksugen.

Asksugen är konstruerad för att kunna hantera den fina aska som bildas vid förbränning av trä eller kol. Den är utrustad med ett filter som fångar upp askpartiklarna och förhindrar att de sprids i luften. Detta gör att askan samlas upp på ett effektivt och säkert sätt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)