Hörlurar

1 st produkter
1452600(3).jpg

Hörlurar har blivit en oumbärlig del av vårt dagliga liv, oavsett om du vill lyssna på musik, titta på film utan att störa andra eller prata i telefon men ändå ha händerna fria. Det finns olika typer av hörlurar, från over-ear, on-ear till in-ear, som alla har sina egna unika fördelar och funktioner. Over-ear-hörlurar ger en överlägsen ljudkvalitet och komfort, medan on-ear-hörlurar är mer portabla och perfekta för att ta med på resor. In-ear-hörlurar är små och lätta, vilket gör dem idealiska för träning och fysisk aktivitet. På Trademax finns det hörlurar för alla smaker och behov, från trådlösa till brusreducerande hörlurar i hög kvalitet.

Vanliga frågor om Hörlurar

Vad heter hörlurar utan sladd?

Hörlurar utan sladd kallas för trådlösa hörlurar eller bluetooth-hörlurar.

Är det bäst att ha hörlurar med eller utan sladd?

Det beror på dina personliga preferenser och användningsområden. Hörlurar med sladd är oftast billigare medan trådlösa hörlurar ger mer rörelsefrihet och kan vara mer bekväma och praktiska att använda. Om du till exempel planerar att använda hörlurarna för träningspass eller andra aktiviteter där du rör dig mycket kan det vara bättre att välja trådlösa hörlurar för att undvika att sladden fastnar eller trasslar in sig. Om du däremot vill se till att alltid ha ett par hörlurar till hands och slippa ladda så är hörlurar med sladd att föredra.

Hur fungerar bluetooth hörlurar?

Bluetooth-hörlurar fungerar genom att trådlöst ansluta till en Bluetooth-kompatibel enhet, till exempel en smartphone, padda eller en dator. Hörlurarna har en inbyggd Bluetooth-sändare som skickar ljudet från enheten till hörlurarna via en trådlös signal. Detta gör det möjligt att lyssna på ljud utan att behöva använda kablar eller sladdar. Bluetooth-hörlurar har vanligtvis ett inbyggt uppladdningsbart batteri som ger förser hörlurarna med ström.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Pris
Från(kr)
Till(kr)