Kaffetermos & termoskanna

12 st produkter
Kampanj
1941698(1).jpg

Ska du ut på utflykt och vill hålla dryck varm eller kall? Då är en termos det perfekta alternativet för dig. Hos Trademax hittar ett varierat utbud av termosar som passar alla äventyr, till exempel en klassisk termosflaska. Vi erbjuder även vackra dryckeskannor för dig som ska ha middagsbjudning och vill servera dryck i en fin behållare.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar en termos?

En termos är en isolerad behållare som förhindrar temperaturen utanför behållaren att påverka temperaturen inuti termosen under en längre tid. Med andra ord, har du varm dryck i din termos kommer den hålla sig varm under en längre tid.

Vad är en dryckeskanna?

En dryckeskanna är kärl i många olika storlekar, vanligtvis definierar man det som ett dryckeskärl med lock. Idag finns dock dryckeskannor i många olika utföranden och storlekar, så du enkelt ska kunna hitta en som passar dig.

Kan jag ha varm och kall dryck i en termos?

En termos är det självklara valet för dig som vill ha med kaffe eller varm choklad på vintern, samtidigt som den är perfekt att ha med iskall dryck i under sommaren. I vårt sortiment hittar du stålflaska från sagaform som är ett perfekt alternativ på termos som klarar både kall och varm dryck. Denna termosflaska håller drycken iskall i upp till 24 timmar och varm i upp till 12 timmar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj