Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

  • Hur ska jag diska mina guldbestick?

    Det kan vara lockande att placera dina bestick i diskmaskinen, men för att bevara kvalitén i dina guldbestick rekommenderas i regel handdisk. Viktigast är dock att du sköljer av och diskar besticken omgående efter att du har använt dem. Låt inte dina guldbestick ligga och dra i vattnet i vasken. Risken är annars att de utvecklar galvanism och i förlängningen missfärgningar. Det kan också uppstå om de blandas med vanliga bestick, så diska dem därför en och en. Slutligen måste du vara noga med att besticken torkat ordentligt innan du lägger tillbaka dem i lådan.
  • När ska jag duka med guldbestick?

    Många tycker att guld erbjuder en få förunnad exklusivitet och plockar därför fram guldbesticken vid mer högtidliga sammanhang och middagar, som till exempel vid bröllop, dop, födelsedagar eller examensfirande. Det finns dock ingenting som hindrar dig från att använda guldbestick när du själv känner för det. Att lyxa till vardagsfrukosten är aldrig fel. Kom bara ihåg att ta väl hand om besticken så du inte sliter ut dem till de stora middagarna.
  • Hur ska besticken kännas i handen?

    Naturligtvis väljer du bestick av guld med anledning av just guldfärgen. Vad du däremot inte bör glömma bort är känslan av hur besticken upplevs i handen. Är besticken inte bekväma att hålla i spelar inte dess färg särskilt stor roll. Här på Trademax kan du välja mellan olika storlekar och formar på dina bestick – så att du hittar den bästa kombinationen av känsla och smak.