Svarta bestick

3 st produkter
  • Svart
2095799(1).jpg

Vanliga frågor & svar

När passar det med svarta bestick?

Färgen har kommit att bli det kanske enskilt viktigaste inslaget i design och inredning, och när det gäller bestick är det inget undantag. Många väljer att införskaffa sig bestick som skiljer sig från mängden för att få dukningen att verkligen sticka ut. Och det gör den med råge tack vare svarta bestick. Därför lämpar det sig kanske lite extra att duka med svarta bestick när dukningen som helhet blir lite viktigare, till exempel vid högtider som examensmiddagar, födelsedagar eller julaftonsfirande.

Hur ska jag ta hand om svarta bestick?

För att dina svarta bestick ska hålla under längre tid gäller det att sköta om dem mer än att bara placera dem i diskmaskinen efter användning. För det första bör du alltid skölja av dem med varmt vatten direkt efter du har använt dem så de inte hinner attackeras av bakterier. Undvik också att diska dem tillsammans med andra bestick som riskerar att repa dem. Slutligen, glöm inte heller bort att putsa dina bestick. Då förlänger du bestickens livstid och låter dem behålla sin glans under lång tid framöver.

Vilket porslin lämpar sig till svarta bestick?

Svart går att matcha med det mesta. Men det är en alltid en lyckad kombination att duka dina svarta bestick med till exempel mörkgröna eller mörkblå tallrikar och servetter och en duk i samma kulör. De svarta besticken ska representera någonting exklusivt, och det är absolut inte fel att resten av dukningen följer samma tema som din svarta kniv och gaffel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)