Massagepistol / Massage Gun

9 st produkter
2094558(1).jpg

Ont i ryggen? Stela axlar? Med en massagepistol har du det perfekta massageverktyget för att gå på djupet i din muskulatur och mjuka upp kroppen ordentligt. Be en kompis eller din käraste att ge dig en massage i världsklass. Massagepistolen är det perfekta redskapet och används sedan länge av professionella massörer. Köp din massagepistol här på Trademax.se.

Vad är en massagepistol (massage gun)?

En massagepistol är ett massageverktyg som är till för att du på ett enkelt sätt ska komma åt och utföra djupgående och intensiv massage på egen hand. En massagepistol kan även kallas massage gun.

Vad är fördelen med en massagepistol?

Genom att ha en massagepistol hemma slipper du boka ett besök hos en massör för att få stimulans av dina muskler. Med en massagepistol kan du få såväl intensiv som djupgående massage på egen hand direkt hemma hos dig själv.

Varför massagepistol?

En massagepistol eller massage gun som den även kallas används för att hjälper dig väcka och få igång trötta och stela muskler. Det innebär att en massagepistol kan användas både inför träning som för behandling av träningsvärk.

Använder även massörer/kiropraktor en massagepistol?

Ja, flera massörer/kiropraktor använder en massagepistol för behandling. Nu har du möjligheten att hos Trademax.se skaffa din egen massagepistol. Vår Pro Gun massagepistol är den som ofta används bland massörer.

Är en massagepistol bra eller dåligt?

Det finns flera positiva fördelar med en massagepistol men även andra aspekter att ta i beaktning. För att svara på om en massagepistol är bra eller dålig behöver vi hitta svaret i om massage i generellt är bra. Där råder det en konsensus med flera fördelar. Du får en effektiv uppvärmning genom att slå igång trötta och stela muskler. Efter ditt träningspass kan du optimera din återhämtning med hjälp av massagepistolen. Tipset är då att köra på en låg intensitetsnivå. En annan fördel är att genom en djupgående massage får du förbättrad rörlighet och mobilitet. Då möjliggör du kroppen att få ut mer av varje övning vilket maximerar dina resultat. Vi vill ändå skicka med en brasklapp om att ett massageverktyg i hemmamiljö aldrig kan ersätta en professionell massör fullt ut. Men med det sagt så finns det heller inga kända nackdelar med en massagepistol.

Måste man köpa en dyr massagepistol?

Nej, absolut inte. Det kan räcka med en mer prisvärd massagepistol. På Trademax.se hittar du allt från billiga massagepistoler till dyrare som främst används av professionella massörer. Det man kan konstatera är att om man vanligtvis går till en massör så sparar man snabbt på att investera i en massagepistol.

Vilka massagepistoler är bäst i test?

Bäst i test är massagepistolen Pro Gun. Vill man ha budgetvarianten så är React bra.

Är massagepistol årets julklapp?

Kanske, massagepistolen är en stark kandidat för att bli årets julklapp. Årets julklapp väljs av HUI Research och ska spegla svenskarnas aktuella konsumentbeteende. Massagepistolen är definitivt en stark kandidat till årets julklapp då den uppfyller alla tre kriterier som HUI väljer årets julklapp på. Skulle inte massagepistolen bli årets julklapp så har vi på Trademax inofficiellt valt massagepistolen till årets julklapp och är helt övertygade om att de som får en massagepistol under granen kommer bli väldigt glad.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar