Blodtrycksmätare

5 st produkter
1297708(4).jpg

Håll koll på din hälsa med en blodtrycksmätare! Vårt sortiment av blodtrycksmätare ger dig möjlighet att enkelt och bekvämt övervaka ditt blodtryck i hemmet. Med hög precision och enkel användning kan du förebygga hälsoproblem och få en bättre kontroll på ditt välbefinnande och din hälsa. De blodtrycksmätare du hittar på Trademax är tillverkade med de senaste teknologierna för att ge dig snabba och korrekta mätningar, oavsett om du vill hålla koll på ditt blodtryck regelbundet eller vid behov. Så investera i din hälsa idag och upptäck Trademax sortiment av högkvalitativa blodtrycksmätare!

Vanliga frågor om Blodtrycksmätare

Hur fungerar en blodtrycksmätare?

En blodtrycksmätare har en manschett som placeras runt överarmen, en pump och en manometer. Manschetten pumpas upp tills blodflödet i armen stoppas och sedan släpps trycket i manschetten ner gradvis. Trycket i armen mäts samtidigt med manometern. Det högsta trycket som uppmäts kallas för det systoliska blodtrycket och det lägsta kallas för det diastoliska trycket. Resultatet presenteras som två siffror, till exempel 120/80 mmHg. Det är även viktigt att manschetten du sätter på armen är i rätt storlek, en blodtrycksmanschett som är för stor eller för liten kommer göra avläsningen av blodtrycket falskt.

Vad kostar en blodtrycksmätare?

Priset på en blodtrycksmätare kan variera beroende på modell och funktioner. Enklare modeller av blodtrycksmätare kostar vanligtvis från 300 kronor och uppåt. En mer avancerad blodtrycksmätare kan kosta mellan 500-2000 kronor eller mer.

Hur kalibrerar man en blodtrycksmätare?

Vi rekommenderar alltid att du låter en yrkeskunnig eller tillverkaren kalibrera din blodtrycksmätare. Det är vanligtvis inte möjligt att kalibrera en blodtrycksmätare själv hemma. Kalibrering är en noggrann process som kräver specialiserad utrustning och teknisk kunskap. Om du misstänker att din blodtrycksmätare visar felaktiga resultat bör du kontakta tillverkaren eller en kvalificerad reparatör för att få den kalibrerad på rätt sätt. Det är också viktigt att följa tillverkarens instruktioner för användning och underhåll av din blodtrycksmätare för att säkerställa korrekta mätningar och pålitlig funktion.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)