Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

Med golvskydd slipper du repor och slitage som kan uppstå på ditt golv. Hos Trademax hittar du golvskydd i olika material och utföranden som skyddar ditt golv samtidigt som det är en snygg inredningsdetalj. Köp ditt nya golvskydd billigt online hos oss på Trademax.

Vanliga frågor och svar

  • Vad finns det för olika typer av golvskydd?

    Hos Trademax hittar du en stor variation på skydd för golv. Vi erbjuder skyddsmatta, målarmatta, fuktskyddsmattor och många fler. Våra golvskydd finns i många olika färger, material och storlekar så du enkelt kan hitta ett skydd som passar dig.
  • Var ska jag placera golvskydd?

    Har du ett hemmakontor kan ett golvskydd vara ett bra komplement till din inredning. Med hjälp av ett golvskydd under kontorsstol skyddar du ditt golv mot märken och repor som kan uppstå. Har du ett hemmagym kan det även här vara bra att lägga ut golvskydd. Tränar du med vikter kan det lätt uppstå märken på golvet när du lägger ner dem. Med hjälp av ett golvskydd förhindrar du dessa märken och minimerar risken att golvet skadas.
  • Vad ska jag tänka på inför köp av golvskydd?

    Du behöver ha funderat på vad det är du ska ha ditt golvskydd till. Ska det vara för hemmagymmet eller hemmakontoret? Eller är det så barnen får ett mjukare golv att leka på? Beroende på vad ditt syfte med golvskyddet är finns det golvskydd för olika användningsområden.