Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

En kaffekvarn eller espressokvarn är en apparat som används för att mala kaffebönor till önskad konsistens. Kaffekvarnar finns i olika modeller och storlekar, och används både i hemmet och i kommersiella kaffemaskiner. En bra kvarn är viktig för att kunna brygga en riktigt god kopp kaffe eller espresso. Genom att mala kaffet precis innan bryggningen bevaras aromen och smaken på bästa sätt. Kaffekvarnar kan vara manuella eller elektriska, och vissa modeller har olika inställningar för att kunna justera malningsgraden efter preferenser.

Vanliga frågor om Kaffekvarn & Espressokvarn

  • Vad är skillnaden på en kaffekvarn och en espressokvarn?

    En kaffekvarn och en espressokvarn skiljer sig åt främst genom malningsgraden och konsistensen på malningen. En kaffekvarn är vanligtvis avsedd för att mala kaffe till bryggkaffe, medan en espressokvarn är speciellt utformad för att producera en finare malning som är nödvändig för att brygga espresso.
  • Hur rengör man en kaffekvarn?

    För att rengöra en kaffekvarn kan du följa dessa steg:
  • Vad kan man mala i en kaffekvarn?

    En kaffekvarn används främst för att mala kaffebönor till önskad konsistens inför bryggning av kaffe. Men utöver kaffe kan man också använda en kaffekvarn för att mala andra torra livsmedel, såsom nötter, frön och kryddor. Det är viktigt att noggrant rengöra kaffekvarnen mellan användningarna för att undvika att smaker och dofter överförs mellan olika ingredienser.