Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Kampanj påKaffebryggare

  Visar 0 av 0 produkter

  Finns det något mer hemtrevligt än det gemytliga puttret från en kaffebryggare om morgonen. Om solens strålar faller in genom fönstret och fåglar kvittrar utanför så är bilden komplett. Doften från de malda kaffebönorna gör också sitt till för den där speciella känslan.

  Dags för en ny kaffebryggare för dagens viktigaste stund

  • Vilken är den bästa kaffebryggaren?

   Därom, kan man utan tvekan säga, tvistar de lärde. Alla har sin favorit av olika anledningar. Den kaffebryggare som är bäst i test på ett ställe kommer inte ens med i någon annans test. Frågar man konsumenterna har de också vitt skilda åsikter. Det hela handlar om vad du vill ha från en kaffebryggare. En del vill ha en enkel bryggare som gör sitt enkla jobb. Andra vill ha en avancerad maskin som brygger kaffe samtidigt som den läser upp nyheterna och önskar dig en trevlig dag.
  • Måste jag avkalka min kaffebryggare?

   Förr eller senare måste alla kaffebryggare avkalkas. En maskin med kalkavlagring fungerar sämre och kaffet smakar inte lika bra. Hur ofta du behöver avkalka maskinen beror på var i Sverige du bor. Det vill säga hur hög kalkhalten är i dricksvattnet. Detta är något som skiftar mycket. Avkalkning gör du med hjälp av ett särskilt medel du har i vattnet medan du kokar igenom en runda. Efter du avkalkat bör du koka igenom med enbart vatten ett par gånger till för att säkert få bort allt medel.
  • Vad är det för skillnad mellan kokare och bryggare?

   Det är ingen skillnad på kaffekokare och kaffebryggare. Det är bara två olika namn på ett kärt barn.