Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 30 produkter
12

När det kommer till uppvärmning av ditt hem, din stuga eller ditt kontor finns det flera alternativ att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vilket som passar just dina behov bäst. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av portabla element, värmeelement, oljefyllda element och el-element som kan hjälpa dig att skapa en bekväm och behaglig inomhusmiljö. Oavsett om du letar efter en kompakt och bärbar lösning eller ett mer permanent alternativ så finns det något för alla. Utforska vårt sortiment av element, radiatorer och elementtillbehör såsom elementskydd. Välj bland olika modeller och storlekar för att hitta den perfekta lösningen för ditt hem och dina behov.

Vilken typ av element eller radiator ska jag välja?

Vilken typ av element eller radiator som du ska välja beror på dina behov och önskemål. Vissa föredrar klassiska radiatorer medan andra föredrar moderna väggmonterade element. Det är också viktigt att ta hänsyn till storleken på rummet och vilken effekt som behövs för att värma upp det.

Vilken typ av värme är mest energieffektiv, el eller vattenburen värme?

Vattenburen värme är oftast mer energieffektivt eftersom det kräver mindre energi för att värma upp vattnet än vad som krävs för att värma upp rummet direkt med el. Men det beror också på vilken typ av energikälla som används för uppvärmning, vilken typ av element eller radiator som används och hur väl isolerat hemmet är.

Vad är ett elementtillbehör?

Ett elementtillbehör är en produkt som används i samband med ett värmeelement för att förbättra dess funktion eller öka dess effektivitet. Det kan vara allt från termostater och timerkontroller till väggfästen och förlängningskablar. Elementtillbehör kan hjälpa dig att spara energi och pengar genom att ge dig bättre kontroll över din uppvärmning.