Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 2 av 2 produkter

Bläddra bland våra olika luftfuktare för att hitta den som kan hjälpa dig få ett mer behagligt inomhusklimat. Tack vare sin nätta storlek är de lätta att placera och kan göra sig snygga i många delar av hemmet. Bland Trademax sortiment kan du hitta olika modeller med olika funktioner för att hitta den som bäst möter din behov.

Få bättre inomhusklimat med en luftfuktare

  • Varför ska jag ha en luftfuktare?

    För många är det vanligt med torr hud, torra läppar och torrt hår under vinterhalvåret. Även växter och möbler mår sämre av torr luft. Med en luftfuktare motverkar du torr luft och skapar bättre inomhusklimat.
  • Hur fungerar en luftfuktare?

    Kort och gott kan man säga att en luftfuktare producerar ånga som sedan absorberas i luften. Det du behöver göra är att se till att det finns vatten i luftfuktaren samt regelbundet rengöra fuktaren så du slipper bakterier. Olika luftfuktare har olika kapacitet, hitta därför en som fungerar för ditt hem för optimal effekt.
  • Kan en luftfuktare lindra allergi?

    Enligt Astma- och allergiförbundet kan torr luft göra astma och allergibesvär värre. Med hjälp av fuktigare luft blir luften lättare att andas och minskar partiklarna i luften som kan ge allergibesvär. Fukten binds i partiklarna som blir tunga och faller ner till golvet, där de sedan dammsugas upp.