Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 3 av 3 produkter

En golvfläkt är en elektrisk apparat som används för att cirkulera luft och skapa svalka i ett rum. Den består vanligtvis av en motor som driver fläktbladen och ett stativ eller en bas för att hålla den stabil på golvet. Golvfläktar kan vara justerbara i höjd och vinkel för att kunna rikta luftflödet åt önskat håll. De är populära under varma sommarmånader och används ofta i hem, kontor och andra inomhusmiljöer för att förbättra luftcirkulationen och ge en behagligare temperatur.

Vanliga frågor om Golvfläkt

  • Vad är bäst, pelarfläkt eller golvfläkt?

    Båda typerna av fläktar har sina egna fördelar och det beror på dina preferenser och behov när det gäller vilken som är bäst för dig. Här är några faktorer att tänka på:
  • Hur mycket el drar en golvfläkt?

    Elenergiförbrukningen hos en golvfläkt kan variera beroende på flera faktorer, såsom effekt, hastighetsinställning och modell. Generellt sett brukar en vanlig golvfläkt dra mellan 30 och 60 watt. Det är viktigt att läsa på produktens specifikationer eller kontakta tillverkaren för att få exakt information om elenergiförbrukningen för en specifik modell.
  • Hur gör man en golvfläkt tystare?

    För att göra en golvfläkt tystare finns det några saker du kan prova: