Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

En bordsfläkt kommer till sin rätt på sommaren, när man vill ha svalka inomhus en het julidag. Ska man sitta och arbeta är det skönt att fläkten kyler ner luften och att det fläktar lite. En bra bordsfläkt ska ge en behaglig inomhustemperatur.

Få lite svalka med en snygg bordsfläkt

  • Vad ska jag tänka på vid vad av bordsfläkt?

    De flesta brukar uppskatta om bordsfläkten är någorlunda tyst. Den ska vara robust men ändå lätt att flytta. Framför allt ska den klara av att ge en svalare inomhusluft på sommaren. Det är också trevligt om man trivs med utseendet på fläkten, så att den går ihop med möblemanget i övrigt. Kanske föredrar du en modell i krom, eller så vill du ha en fläkt som är vit. Välj en modell du gillar här ur hemsidans sortiment och köp din bordsfläkt online hos oss.
  • Hur ställer jag in en bordsfläkt?

    Många modeller är vinklingsbara, så att luften blåser åt det håll du vill, och dessutom kan du ställa in hastigheten så att det passar i ditt rum och ger lagom temperatur där du sitter. Vissa modeller har också en automatisk svängningsfunktion. Man brukar då säga att fläkten är oscillerande, och det betyder att den ser till att luften fördelas jämnt i rummet.
  • Är en bordsfläkt barnsäker?

    Ja, de roterande propellerbladen sitter innanför ett säkerhetsgaller, så det är ingen risk att man får in fingrarna i fläkten. Det finns olika modeller av bordsfläktar, så du kan titta på de olika konstruktionerna och de tekniska specifikationerna här på vår hemsida. Du hittar säkert en modell som passar dig.