Handdukstork vattenburen

2 st produkter
975586(1).jpg

Tycker du att det tar för lång tid för dina handdukar att torka eller är ditt badrum kallt? Då kan en handdukstork som är vattenburen vara det perfekta alternativet för dig. Börja med att fundera på vilken storlek du vill att den ska ha, samt färg och material. Sedan är du välkommen att utforska vårt stora utbud av handdukstorkar billigt online.

Vanliga frågor och svar

Hur funkar en vattenburen handdukstork?

Med en vattenburen handdukstork strömmar det vatten genom handdukstorken som avger värme. Handdukstorken är oftast alltid kopplad till radiatorsystemet och uppvärmningen blir därför ekonomisk.

Hur installerar jag en handdukstork som är vattenburen?

Majoriteten av våra handdukstorkar är lätta att montera. Med leveransen får du väggfästen och skruvar, du får även en bruksanvisning att följa. Det du behöver ha tänkt på innan leverans är var den ska sitta samt ansluta rör och ventiler. Du behöver även ha funderat på vilken storlek du vill ha, vilket beror på hur många ni är som ska använda den.

Vilka fördelar finns det med handdukstork?

Förutom att den hjälper till att torka och värma handdukar fungerar den även som en värmekälla för badrummet. Du får det varmt och skönt där den även driver bort fukt som kan finnas kvar efter en lång dusch. Med andra ord så finns det många fördelar med en handdukstork.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)