Duschdraperier för alla badrum

48 st produkter
e62266931054e853af4e3db030afab0204167fb0.jpg

Med hjälp av ett snyggt duschdraperi kan du enkelt sätta stilen i ditt badrum. Ett duschdraperi har inte enbart praktiska funktioner utan det ger även badrummet ett lyft och fungerar som en kompletterande inredningsdetalj. Vi erbjuder ett stort urval av duschdraperier för att du ska kunna hitta ett som passar dig och ditt badrum. Dessutom så bjuder vi på frakten och gratis retur. 

Vanliga frågor och svar om duschdraperi

Hur får man rent ett duschdraperi?

Duschdraperier i material som vinyl eller plast har en gummiaktig yta som är lätt att skölja av. Vissa av duschdraprierna går att tvätta, var bara noggrann med att följa anvisningarna på tvättinstruktionerna. Om du har som vana att alltid låta ditt duschdraperi torka helt utdraget minskar du risken för bakterier eller mögel av fukt. På så vis håller du ditt duschdraperi rent mycket längre.

Hur får man bort mögel på duschdraperi?

Om ditt duschdraperi fått dålig lukt eller mögelfläckar har vi lösningen för dig. Vad du behöver är tvättmedel, 1 dl bakpulver och 2-3 handdukar. Blanda ihop bakpulver och tvättmedel och tillsätt det i tvättmaskinen tillsammans med handdukarna och duschdraperiet. Tvätta sedan på en hög temperatur, men följ tvättintsruktionerna. Bakpulvret hjälper till att få bort dålig lukt och handdukarna hjälper till att gnugga bort mögel under tvättprogrammet. Häng sedan upp ditt duschdraperi och låt det torka utdraget.

Hur långt ska ett duschdraperi vara?

Ett duschdraperi ska helst sluta några centimeter ovanför ditt badrumsgolv. Då torkar det snabbare och du undviker risken att det börjar mögla. Dock är det viktigt att duschdraperiet inte är för kort. Då klibbar det lättare mot kroppen samt att vattenstänk kommer hamna på badrumsgolvet. Hos oss på Trademax hittar du duschdraperier i olika storlekar för att du enkelt ska kunna hitta ett som passar dig.

Vad är en rullgardin för dusch?

En rullgardin för dusch är ett bra alternativ till vanliga duschdraperier eller andra avskiljare. Den har en modern design som skyddar ditt golv mot vattenstänk. Rulla helt enkelt ner gardinen när den behövs och rulla sedan upp den för att gömma den i taket när den inte används.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar