Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Duschkabin

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Hos Trademax kan du hitta duschkabiner för alla badrum, stora som små. Det bästa med en duschkabin är att den erbjuder dig en avskärmad plats som är gjord för njutbara stunder. Hos oss finns ett stort utbud av billiga duschkabiner som håller mycket god kvalitet. I vårt sortiment hittar du allt från enkel duschkabin till den flådigare med fler funktioner. Vi har duschkabiner från välkända varumärken som till exempel Arrow och Bathlife.

Duschkabin - ditt eget rum i badrummet

  • Vilka modeller på duschkabiner kan jag köpa hos Trademax?

    På Trademax hittar du ett stort urval av duschkabiner från välkända leverantörer. Kanske vill du ha en lyxig duschkabin med massagestrålar eller ångfunktion? Våra duschkabiner finns i olika storlekar och utföranden för att du ska kunna finna en som passar dig och ditt badrum. Hos Trademax hittar såväl runda som fyrkantiga duschkabiner.
  • Vilka fördelar finns det med att välja duschkabin?

    En duschkabin är en smart lösning som inte tar särskilt mycket plats och som säkrar att fukten stannar i duschen. Det finns många fördelar med att välja en duschkabin till sitt badrum. De stabila väggarna och karet i kabinen tar hand om vattnet, så att inte fukten förstör husets väggar och golv. Det kan vara särskilt praktiskt om badrummet saknar fönster. Söker du lösning på hur du bäst kan utnyttja platsen i ditt badrum, ta en titt här på hemsidan och låt dig inspireras av våra stilfulla och tidlösa duschkabiner.
  • Är det svårt att installera duschkabin?

    Beroende på vilken duschkabin du valt kan det vara olika installationssätt. Om det är en vanlig duschkabin med bara väggar är de relativt lätta att installera själv. Har du däremot köpt en stor duschkabin med olika funktioner kan det vara ett bra alternativ att anlita en installatör, som ser till att allt blir rätt.