Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sargblandare

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

För att kunna njuta av ett härlig bad behöver du en blandare, det är med hjälp av denna som du väljer rätt temperatur på vattnet. Fördelen med en sargblandare är att den både tappar upp ett bad och går att använda som handdusch. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av sargblanadre billigt online. Beställ redan idag och njut av snabb och smidig leverans!

Vanliga frågor och svar

  • Vad är en sargblandare?

    Det är med hjälp av en sargblandare som du fyller ditt badkar med vatten och ställer in önskar temperatur. Våra sargblandare kommer i olika utföranden men fördelen är att samma modell fungerar oftast till olika badkar.
  • Hur väljer jag rätt sargblandare till mitt badkar?

    För att välja rätt blandare behöver du utgå efter vilket badkar du har, sedan behöver du även fundera på hur många hålsblandare du vill ha. Det är även bra att fundera på i vilken höjd du behöver ha på blandaren samt vilket material. Hos Trademax hittar du sargblandare i bland annat krom, mässing och matt svart.
  • Hur installerar jag en sargblandare?

    Beroende på vilken modell du valt samt vad du har för badkar, kan det skilja sig i monteringen av blandaren. Det medföljer alltid monteringsanvisningar men skulle du ha fler frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.