Svarta duschblandare

2 st produkter
  • Svart
1913004(1).jpg
Populära filtreringar

Kan jag ha en svart duschblandare?

Att kombinera ett vitt badkar med en svart duschblandare kan ge ditt badrum ett mycket sofistikerat och lyxigt intryck. Du kan visa upp din personlighet även i de små detaljerna i ditt hem. Med grundfärgerna vitt och svart har du dessutom fritt val att välja handdukar och andra inredningsdetaljer i andra färger. Du skapar en harmonisk atmosfär i ditt badrum. Blandare och duschhandtag får du i mattsvart färg. Stången på väggen med plats för duschhandtag blir också mattsvart. En svart duschblandare passar dessutom till de flesta badkar. Har du kanske duschkabin och inget badkar? En svart duschblandare kompletterad med duschhandtag kan du även ha i en duschkabin.

Vilka specifikationer har en svart duschblandare?

En svart duschblandare är kvalitetssäkrad enlig europeisk standard. Tappvattnet får en temperatur på minst + 50 grader och högst + 90 grader. Kallvattnet håller en temperatur på minst + 4 grader och maximalt + 25 grader. Hur lätt är det att rengöra en svart duschblandare? Du skall rengöra på samma sätt som du rengör andra badrumsarmaturer. Endast miljövänliga och milda rengöringsmedel skall användas. Du skall självklart inte använda redskap som kan ge repskador. Använd istället en mjuk trasa.

Ingår duschhandtag i leveransen?

Det ingår inte duschhandtag i leveransen. För att få färgerna i badrummet att hänga ihop bör du köpa ett svart duschhandtag. Du kan köpa duschhandtag med stång som passar till din duschblandare. Duschhandtaget kan du få levererat med olika typer av spridarmunstycke. Även det i mattsvart färg. På så sätt kommer helhetsintrycket i ditt badrum att bli stilrent och elegant.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)