Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Kampanj påBadkarsvägg

  Visar 0 av 0 produkter

  En badkarsvägg är en skyddande barriär som används för att förhindra vattenstänk och sprut från att sprida sig utanför badkaret under duschning eller bad. Den är vanligtvis tillverkad av glas eller plast och monteras på ena sidan av badkaret. Badkarsväggen kan vara fast eller vikbar för att ge enkel åtkomst till badkaret. Den är ett praktiskt tillägg till badrummet och hjälper till att hålla golvet torrt och rent. Dessutom kan en badkarsvägg också ge en känsla av avskildhet och integritet under badtiden.

  Vanliga frågor om Badkarsvägg

  Vad är fördelarna med en badkarsvägg?

  En badkarsvägg har flera fördelar:

  • Stänkskydd: En badkarsvägg fungerar som ett effektivt stänkskydd, vilket hjälper till att hålla vatten och tvålrester inom badkaret och förhindrar att de sprids på badrumsgolvet.
  • Integritet: En badkarsvägg ger dig privatliv när du tar ett bad eller duschar och kan vara särskilt användbar om du delar badrummet med andra.
  • Enkel rengöring: Genom att installera en badkarsvägg kan du minska behovet av att rengöra hela badrummet efter varje bad eller dusch. Det blir lättare att rengöra endast badkaret och väggen istället för hela golvet.
  • Estetiskt tilltalande: En badkarsvägg kan också vara en stilfull och elegant tillsats till badrummet, och det finns olika designalternativ att välja mellan för att passa din smak och inredning.

  Sammanfattningsvis kan en badkarsvägg vara praktiskt och estetiskt tilltalande, och den kan bidra till att hålla badrummet rent och snyggt.