Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 11 av 11 produkter

Ett trallgolv kan du med fördel ha på flera olika ställen. Det gör sig snyggt utomhus som altan men fungerar även utmärkt i en bastu. Brädorna görs i olika material och erbjuds i trä, komposit och plast. Det finns även redan tryckimpregnerat trall. Välkommen att utforska vårt sortiment och beställ trallgolv billigt från Trademax.

Vanliga frågor och svar

 • Hur lägger jag trallgolv?

  Det är inte svårt att lägga trallgolv, och har du vana av att lägga golv blir detta enkelt. Det finns olika typer av trallgolv att välja mellan, men gemensamt för alla är att det är ett tåligt material som inte tar skada av fukt och kyla. Du kan därför ha trallgolv utomhus året runt. Det är dock viktigt att allt blir rätt, så minsta lilla du känner dig osäker bör du vända dig till någon professionell.
 • Kan jag bygga trallgolv på plintar?

  Är det så att du vill ha en hög altan behöver du bygga den på plintar. Här är det viktigt att arbetet går rätt till. Så har du inte byggt en hög altan innan, rekommenderar vi dig att ta hjälp av en professionell firma.
 • Hur underhåller jag mitt trallgolv?

  Fördelen med trallgolv är att det inte behövs så mycket underhåll. Upplever du att din altan är smutsig kan du med hjälp av såpa rengöra ditt trallgolv. Borsta bort grus och smuts och skura sen trallen med varmt vatten, skurborste och såpa. Gör sedan samma sak fast med kallt vatten istället. Upprepa vid behov och tänka på att välja en såpa som är överfettad. På så vis återfuktar du träet samtidigt som det blir rent.
 • Vilken sida ska vara upp när jag lägger trallgolv?

  Du vill ha den bästa sidan uppåt när du lägger trallbrädorna. Det bästa är även om brädans kärnsida är uppåt, då brädor efter en tid kan anta en inbuktad form. Då undviker du vattensamling och framtida problem som annars kan uppstå.