Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Komposittrall är ett material som används som alternativ till traditionell trätrall. Det är tillverkat av en blandning av träfiber och plast, vilket gör det mer hållbart och underhållsfritt än vanlig trätrall. Det finns många fördelar med komposittrall, bland annat att den är resistens mot fukt, mögel och röta. Dessutom kräver den minimalt med underhåll och behöver inte oljas eller målas. Komposittrall finns i många olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en stil som passar din trädgård eller uteplats.

Vanliga frågor om Komposittrall

  • Vad är komposittrall?

    Komposittrall är en typ av trallmaterial som är tillverkat av en blandning av träfiber och plast. Det är ett hållbart och underhållsfritt alternativ till traditionell trätrall, eftersom det inte behöver målas eller behandlas på samma sätt som trä. Komposittrall finns i olika färger och mönster och är också resistent mot röta, slipning och blekning.
  • Vilka är fördelarna med komposittrall?

    Komposittrall är ett populärt alternativ till trätrall eftersom det har flera fördelar. Här är några av dem:
  • Hur rengör jag komposittrall?

    För rengöring av komposittrall rekommenderas en mjuk borste eller trasa och en mild rengöringslösning, till exempel såpvatten eller en specialdesignad rengöringsprodukt för kompositmaterial. Undvik starka kemikalier och högtryckstvätt, eftersom detta kan skada ytan på trallen. Rengör trallen regelbundet för att undvika uppsamling av smuts och mögel.