Trall & trallvirke

17 st produkter
846261(1).jpg

Ett färdigt trallgolv är ett enkelt och prisvärt sätt att snygga till din balkong eller uteplats. Dessutom är det lätt att lägga, underhålla och plocka bort. Ta en titt på vårt sortiment av snygga trallgolv och golvplattor och ge din balkong ett riktigt lyft!

Förnya din uteplats med en snygg trall

Hur tåligt är ett färdigt trallgolv?

Här på Trademax erbjuder vi bl a högkvalitativ WPC-trall i olika stilar samt självhäftande golvplattor av PVC, framtagna speciellt för att stå emot både väder och vind på bästa sätt. Trallgolv av plast eller träplastkomposit är både snygga, tåliga och väldigt lättskötta då de är så gott som underhållsfria.

Hur lägger jag en trall av färdiga golvplattor?

Det beror på vilken variant av trall du väljer. Det finns både självhäftande trallgolv som fästs i underlaget, och golvplattor med smidiga klickfästen som läggs löst ovanpå underlaget. Samtliga golv är enkla att lägga och du behöver varken förkunskaper eller särskilda verktyg.

Kan ett trallgolv ligga ute året om?

Både PVC och träplastkomposit är tåliga material som inte tar skada av kyla och fukt. Trots det rekommenderar vi ändå att du monterar ned ditt trallgolv inför höst- och vintersäsongen för att dels låta underlaget lufta ordentligt, men också för att trallen ska hålla sig fin så länge som möjligt.

Hur kan jag inreda med trall?

En stilren trall passar till de flesta utemöbler och kan enkelt kombineras med t ex växter, textilier och stämningsfull ledbelysning för en mysigt inredd uteplats. Ge din balkong en uppfräschning och beställ trall billigt online här på trademax.se!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar