Tak & isolering

112 st produkter
2207294(1).jpg
Ett bra tak och isolering är en grundläggande förutsättning för att skapa en trygg och hållbar bostad. Med rätt tak och isolering kan du inte bara skydda ditt hem från väder och vind, utan även sänka dina energikostnader och öka värdet på din bostad. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av tak- och isoleringsprodukter som passar alla behov och smaker. Låt oss hjälpa dig att skapa ett vackert och funktionellt tak som kommer att skydda ditt hem i många år framöver.

Vad är ett entretak eller skärmtak?

Ett entretak eller skärmtak är en överbyggnad som skyddar din ytterdörr eller uteplats från regn, snö och vind. Ett entretak kan också bidra till att skapa en mer inbjudande entré till ditt hem och öka värdet på din bostad.

Vilka andra takrelaterade produkter finns tillgängliga på Trademax?

Hos oss hittar du allt du behöver för ditt tak, inklusive kompletta entretak, skorstenshuvar, takpapp och mycket mer. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser så att du kan skapa det hem du drömmer om.

Vad är fördelen med isolering?

Ett välisolerat hem kan hjälpa dig att minska dina energikostnader och öka komforten i ditt hem. Genom att isolera minskar du värmeförlusten från ditt hus och minskar risken för fukt- och mögelskador.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)