Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 156 produkter
1
...
7

Golv är en viktig del av inredningen i våra hem och arbetsplatser. Det finns många olika material att välja mellan, såsom trä, sten, laminat och vinyl. Trägolv är en populär valmöjlighet på grund av dess naturliga utseende och hållbarhet. Stengolv är också en hållbar och elegant lösning, men kan vara dyrare. Laminat och vinyl är vanliga alternativ på grund av deras låga kostnad och enkel installation. Oavsett vilket material man väljer, är det viktigt att tänka på underhåll och rengöring för att hålla golvet i gott skick under lång tid.

Vanliga frågor om Golv

  • Vilket golv är billigast att lägga?

    Generellt sett är laminatgolv det billigaste alternativet att lägga. Det finns dock andra alternativ som kan vara billigare beroende på faktorer som materialkostnad, installationskostnad och underlag. Det är bäst att göra en noggrann undersökning och jämförelse av olika golvtyper och deras kostnader innan du bestämmer dig för vilket golv som är mest ekonomiskt.
  • Vilka typer av golv finns det på Trademax?

    På Trademax hittar man ett brett utbud av golv såsom laminatgolv, parkettgolv, vinylgolv, korkgolv och golvtillbehör som golvlister och underlagsmattor.
  • Hur lång tid tar det att lägga golv?

    Det beror på flera faktorer, såsom golvmaterialet, ytan som ska täckas och den som utför arbetet. Generellt kan man säga att det tar mellan några dagar till en vecka att lägga golv i ett normalstort rum.