Pryd väggarna med canvastavlor

-13%
Lagervara
Fri frakt
779 kr
Rek. pris: 895 kr
Du sparar: 116 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

Canvas Jetty

60x140 cm
Lagervara
Fri frakt
599 kr

Canvas

60x140x4cm
Lagervara
Fri frakt
549 kr

Canvas Ocean

60x139 cm
Lagervara
Fri frakt
599 kr
-7%
Lagervara
Fri frakt
645 kr
Rek. pris: 695 kr
Du sparar: 50 kr

Träd

Knivmålning 50x100 cm
Lagervara
Fri frakt
895 kr

Canvas Lion

70x100 cm
Lagervara
Fri frakt
549 kr

Känns inredningen lite tråkig eller känns det som att den saknar något? Genom att hänga upp vackra canvastavlor på väggarna kommer hemmet genast att få ett lyft. Här kan du välja bland många olika tryck och storlekar, exempelvis av djur, städer, natur eller människor. Kanske gillar du vackra och storslagna foton? Eller föredrar du abstrakt konst och målade verk? Med ett stort utbud av vackra canvastavlor finns här något för alla – oavsett smak och inredningsstil. Hitta din favorit idag och skapa en vackrare inredning du också!

En bild säger mer än tusen ord

Visst är det väl så. Med en canvastavla kommer ögonen att falla på motivet, något som både skapar spänning och samtalsämnen. Visa alla vad ditt hjärta klappar lite extra för genom att sätta upp en tavla med något du tycker om. Kanske gillar du elefanter? I så fall kan du hänga upp en canvastavla med dessa makalösa djur. Tavlor passar i nästan alla rum, oavsett om det gäller hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Helt tomma och kala väggar kan kännas lite tråkigt och till och med omysigt, men med hjälp av ett stort tryck eller ett vackert foto känns inredningen lite mer genomtänkt och komplett.

Oavsett om du letar efter en riktigt stor canvastavla att hänga upp på väggen eller om du helt enkelt är på jakt efter en väldigt liten tavla att fylla ut ett tomt utrymme med, har vi något för alla. Från stora canvastavla med måtten 150x60 centimeter till de mindre tavlorna på 40x50, finns något för hemmets alla rum.