Whiteboard & glastavla

41 st produkter
1111481(1).jpg

Med en whiteboard, griffeltavla eller glastavla kan du enkelt skriva upp viktiga saker, påminnelser, handlelistan och mycket mer. I vårt sortiment hittar du även magnetisk whiteboardtavla som fungerar perfekt att ha på kylskåpet, på väggen eller på kontoret. Bläddra bland vårt breda sortiment för att hitta en tavla som passar dig och dina behov.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av whiteboard?

Du behöver först ha bestämt på vilket sätt det är du ska använda den. Ska du ha den hemma eller på kontoret? Det är även bra att fundera på val av storlek och material. En whiteboard i glas är till exempel en snygg inredningsdetalj till hemmet men fungerar även utmärkt i konferensrummet. Ska den användas mycket är en stor whiteboard perfekt. Självklart erbjuder vi även liten whiteboardtavla.

Vad är en griffeltavla?

En griffeltavla är en skrivtavla som är gjord för att skrivas på med anpassad krita. Fördelarna med en griffeltavla är många. Tavlorna är hållbara, lätta att hålla rena och har en lång livslängd. Hos oss på Trademax hittar du både stor och liten griffeltavla. Vi erbjuder även griffeltavla till vägg samt stående tavlor.

Kan jag köpa whiteboard billigt online?

Absolut! Hos oss på Trademax hittar du ett stort utbud av högkvalitativa whiteboardtavlor till ett bra pris. Beställ din nya whiteboard idag så bjuder vi på frakten.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)