Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Anslagstavla

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

En anslagstavla kan vara både praktisk och vacker. Den är både till hjälp och dekoration i ditt hem, där den kan påminna, uppmärksamma och samla det som är viktigt. Hos oss hittar du snygga anslagstavlor som är trevliga att ha på väggen både med och utan uppfästa lappar eller skrivna budskap.

Håll reda på din tillvaro på en anslagstavla

  • Var är det bäst att placera min anslagstavla?

    En anslagstavla är väldigt bra att placera i köket eller hallen till exempel. Men det är heller inte fel att ha den i ditt sovrum, där du kan se det du behöver komma ihåg redan när du vaknar. Tänk på att sätta anslagstavlan i en höjd som gör att du uppmärksammar det du behöver. Det är inte bra att gömma den bakom en dörr, för då tjänar den oftast inte sitt syfte.
  • Vad kan jag sätta upp på min anslagstavla?

    På din anslagstavla kan du så klart ha pizzalistorna, inköpslistan och kom-ihåg-lappen. Den är också bra till rabattkupongerna du inte vill glömma eller för att sätta upp familjens schema. Kanske vill du också ha lite fina bilder och små minnessaker, som till exempel biljetten till senaste konserten eller biofilmen du älskade.
  • Kan jag använda min anslagstavla till annat?

    En anslagstavla sitter oftast på en vägg där den syns väldigt tydligt. Det gör att den är ett utmärkt ställe att skriva kärlekshälsningar eller gratulera på födelsedagen. Gör din anslagstavla levande genom att låta den bära de vackra budskapen till din familj. Du kan också använda anslagstavlan för brainstorming när du behöver fästa ner dina tankar snabbt.