1685588(6).jpg

Även om det går att hänga sina kläder på krokar så gör en klädstång att du får lättare överblick över dina plagg. Din klädstång garanterar också att kläderna bevaras bättre och håller formen.

Gör garderoben komplett med en klädstång

Var kan jag ha min klädstång?

En klädstång passar i din hall, i garderober och i tvättstugan. Du kan också ha din klädstång till att hänga handdukar på i badrummet. En möjlig användning för din klädstång är att hänga upp till exempel stövlar, med hjälp av specialkrokar. Det gör att lädret håller bättre och dina kängor och stövlar behåller sin form.

Hur ska jag montera min klädstång?

Tänk på att använda infästningarna för klädstången rätt, så att den håller för belastning av kläder och annat. Det är också viktigt att se till att din klädstång inte hänger för nära en vägg, så att galgar och liknande får ordentlig plats. Det behövs lite rörelseutrymme när du ska haka ner kläder till exempel. Om du ska sätta upp en klädstång till barn är det viktigt att du tänker på höjden, så att även ett barn når att ta ner sina kläder.

Vilken längd på klädstång ska jag ha?

Ibland kan utrymmet där du vill ha din klädstång vara begränsat. Då är det de måtten som avgör hur lång din klädstång ska vara. Annars är det mängden kläder, eller det du ska hänga på stången, som avgör hur lång klädstång du ska välja. Det är bra att dela upp och ha flera klädstänger för att belastningen på varje klädstång inte ska bli för stor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)