Sideboard valnöt & skänk valnöt

13 st produkter
Kampanj
  • Valnöt
1095264(7).jpg

Att köpa sideboard och skänk i valnöt är att investera i ett vackert hem. Trä är ett klassiskt naturmaterial som också är snyggt. Valnöt är en varm och välkomnande nyans och träslaget är elegant utan att dominera. En skänk är en förvaringsmöbel där du kan ha kaffeservis, tallrikar eller glas, och det är perfekt att ha den i vardagsrummet nära matsalsbordet eller i köket när du har gäster. På ett sideboard kan du ha flaskor eller glas.

Sideboard och skänk i valnöt ger vacker förvaring

Var placerar jag bäst sideboard och skänk i valnöt?

Ställ det där du mest behöver det för att komma åt kaffeservisen, kakfat, såsskålar, uppläggningsfat och annat som du behöver när du ska servera gästerna eller när ni själva ska äta. Det är praktiskt att förvara saker i skåp och lådor och placerat så att det är lätt åtkomligt, så att du slipper hämta så mycket från köksskåpen. En skänk valnöt är en klassisk möbel, och den kan du gärna ha på en framträdande plats så att den syns.

Vad är fördelen med träslaget valnöt?

Du väljer sideboard valnöt och skänk valnöt för att det ger en hemtrevlig atmosfär och är klassiskt elegant på samma gång. Du kan ha andra möbler i samma nyans för att få ett möblemang som känns enhetligt. Har du till exempel bokhylla, vitrinskåp, skrivbord eller TV bänk i valnöt är det också vackert att ha skänken i samma träslag.

Är sideboard valnöt och skänk valnöt bättre än att ha ett klassiskt vitrinskåp?

Alla möbler har sina fördelar, och de kompletterar varandra. I ett vitrinskåp har du snygga glas och karaffer som du gärna vill ska synas. I skänken har du möjlighet till förvaring av servisdelar bakom dörrar eller i lådor. Själva möbeln ska förstås synas, men innehållet är undangömt för att ge ett lugnt intryck i rummet. Välj mellan flera sideboard valnöt och skänk valnöt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Stapelbar
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj