Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Sideboard och skänk i ek

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

En skänk eller ett sideboard ek är en elegant möbel som bidrar till att skapa en ombonad känsla i ett rum. Genom att skänken i ek inte är så hög skapar det en luftig känsla och du får plats att hänga tavlor, posters, eller kanske en hylla ovanför. Om du placerar en vacker lampa på din ekskänk eller ditt sideboard i ek får du dessutom en naturlig plats för punktbelysning. När du väljer en skänk eller ett sideboard i ek från oss på Trademax får du en dekorativ och användbar möbel av hög kvalitet till ditt hem.

Gedigen skänk & sideboard i vacker ek

  • Vad är ett sideboard i ek?

    De vackra sideboard eller skänkar i ek som du hittar hos oss på Trademax är låga förvaringsmöbler som du kan ha i på flera ställen i ditt hem. Ett sideboard eller en skänk av ek passar i ett vardagsrum, matrum, sovrum. Du kan med fördel också ha en skänk i hallen eller i ett kök eftersom det finns ett stort urval modeller.
  • Var kan jag ställa en skänk av ek?

    Ett sideboard ek eller en skänk i ek är en vacker möbel som du hittar i flera modeller hos oss på Trademax. Har du din skänk av ek i matrummet kan du ställa in finporslinet i skänken och i vardagsrummet ger den plats för tidskrifter, spel och fotoalbum. Ett sideboard i ek passar också bra som förvaring och elegant dekoration om du har en stor hall.
  • Vilka fördelar har en sideboard av ek?

    Genom att ett praktiskt sideboard ek är en låg möbel kan du använda den som avställningsyta eller till prydnadssaker. Du får utrymme till förvaring samtidigt som det blir en dekorativ och elegant möbel i ditt hem. Har du frågor om hur du kan använda ett sideboard eller en skänk i ek är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.