Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 241 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Med en grå skänk får du en praktisk och snygg möbel som ger generöst med förvaring utan att ta så mycket plats. Ovansidan på skänken blir dessutom som ett avställningsbord där du kan ha prydnadssaker och stämningsfull punktbelysning. De grå skänkar som du hittar hos oss på Trademax finns i många intressanta modeller.

Stilren grå skänk

  • Var kan jag ha en grå skänk?

    En skänk grå passar in i de flesta rum eftersom den står mot en vägg och därför inte tar så stor plats. Du kan använda en grå skänk från Trademax som förvaring i hallen, vardagsrummet eller sovrummet och samtidigt få en yta att ställa fotografier, blommor, lampor eller andra vackra inredningsdetaljer.
  • Finns grå skänkar i olika modeller?

    De grå skänkar som du hittar hos oss på Trademax finns i flera utföranden. Har du behov av mycket förvaring kan du välja en sideboard grå med dörrar eller lådor, det finns också grå skänk med både hyllor och dörrar som ger dig möjlighet både till förvaring och dekoration. En grå skänk passar till att förvara finporslin eller som linneskåp i kök och vardagsrum.
  • Vad passar till en grå skänk?

    Grått är en diskret och elegant färg som är lätt att kombinera med både varma och kalla färgtoner. Med en grå skänk skapar du harmoni och ordning i ditt hem och den smälter in både i en modern miljö och i en mer klassisk omgivning. Har du frågor om våra grå skänkar är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundeservice.