Black Friday - Årets största rea!

Tid kvar till Black Friday 2019:

Black Friday 2019 - Möbler och Inredning hos Trademax

 • Black Friday Soffor
 • Black Friday Matgrupper
 • Black Friday Sängar
 • Black Friday Soffbord
 • Black Friday Spabad
 • Black Friday Förvaring
 • Black Friday Stolar
 • Black Friday TV- & Mediamöbler
 • Black Friday Fåtöljer & fotpallar
 • Black Friday Mattor
 • 5% extra rabatt på årets STÖRSTA REA - Black Friday!

  Anmäl dig till Trademax nyhetsbrev – få en unik rabattkod som ger dig 5% extra rabatt på årets stora Black Friday-rea! Rabattkoden gäller hela sortimentet på Trademax.se. Dessutom är du först ut att ta del våra bästa Black Friday deals - direkt i din inkorg! Missa inte årets största prisfest!

  Black Friday 2019 – Erbjudanden på möbler & inredning!

  Black friday härstammar från USA och är en av de absolut största shopping- och readagarna i världen. Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, den fjärde fredagen i november, och är startskottet på julhandeln med generösa rabatter och erbjudanden. Dagen omsätter enorma summor på omkring 50-60 miljarder och köerna utanför butikerna är oftast långa redan innan butikerna ens öppnat. Många sitter förberedda med mobiler, surfplattor och datorer när rean börjar för att ta del av de bästa erbjudandena online. I USA börjar online-rean ofta på måndagen efter Black Friday och går under namnet Cyber Monday, vilket ska vara som Black Friday fast på nätet.

  Uppkomsten av namnet “Black Friday” innefattar olika teorier. En del hävdar att att det syftar till att många butiker går från röda förlustsiffror till svarta vinstsiffror i och med den enorma rean. De flesta menar dock att namnet uppkom i Philadelphia runt 1961 då det först användes av den lokala poliskåren för att beskriva det enorma trafikkaos som uppstod i samband med denna shoppingdag.

  När är det Black Friday 2019?

  Den 29 november 2019 smäller det för sjätte gången i Sverige! I Sverige uppmärksammades Black Friday år 2013 vilket resulterade i att näthandelns försäljning ökade med nästan 100% jämfört med en vanlig fredag. Trademax körde Black Friday första gången 2014 och till vår kännedom var vi den första möbelbutiken som annamade Black Friday med kraftigt rabbaterade priser. Sedan dess har Black Friday vuxit ordentligt och slår nytt shopping-rekord, varje år. Enligt Postnord i Sverige passar många på att handla julklappar till extra låga priser på nätet, men många handlar även till sig själva. Så sätt ett kryss i kalendern – den 29 november 2019 är det alltså dags igen!

  Varför ska man handla möbler & inredning på Black Friday?

  Black Friday har blivit ett känt koncept som många väntar hela året på för att kunna göra ett riktigt bra köp när dagen väl infinner sig. Speciellt utmärkande är att många ser till att köpa saker som de funderat på att köpa under en längre tid, som t.ex. sängar, soffor eller annat möblemang. Black Friday är det perfekta tillfället att dra nytta av de låga priserna för att byta ut en gammal soffa eller säng som du ändå hade tänkt göra dig av med den kommande tiden. Snittpriset för en soffa eller säng är relativt sett högre än andra kommersiella produkter. Så även en förhållandevis liten prissänkning på 5-10% innebär ändå att du kan spara många 100-lappar på ditt köp. Men vi vill inte vara sämre än så och på många produkter har vi betydligt högre rabatt än så.

  Handla online hos Trademax så slipper du de långa köerna när du är på jakt efter billiga möbler under Black Friday med hög kvalitet. Vi startar vår stora möbelrea redan klockan 00.00 och har öppet 24 timmar på dygnet. Stå först i kön och ta del av våra fantastiska rabatter och erbjudanden i lugn och ro – dina superfynd är bara ett klick bort.

  Rea under Black Weekend och Cyber Monday hos Trademax

  Självklart firar vi Black Friday här på Trademax och har laddat upp med de allra bästa erbjudandena inom möbler och heminredning. Missar du Black Friday? Lugn! Vi firar såklart även Cyber Monday där vi fyller på med fantastiska Black Friday-erbjudanden på soffor, fåtöljer, sängar, matbord, stolar, vitrinskåp, tv-bänkar och mycket mer. Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela dygnet och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra en riktigt bra deal! Utöver Black Friday och Cyber Monday så har Black Weekend blivit allt vanligare. På Trademax vill vi inte vara sämre och kommer fira hela helgen med Black Weekend.

  Kan du inte vänta på att Black Friday drar igång? Ta del av våra pågående kampanjer och erbjudanden på mängder av möbler och inredning för hemmet. Vi kan inte med garanti lova att det som finns på kampanj idag kommer vara på kampanj eller ha ett bättre pris under Black Friday. Så hittar du något du vill ha redan idag, vänta inte – du har alltid 365 dagars öppet köp.

  Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
  När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.