Adventsstjärna metall

6 st produkter
  • Metall
1449773(1).jpg

De vackra traditionella adventsstjärnorna i metall som du hittar hos oss på Trademax lyser upp fönstret på ett behagligt sätt. Det mjuka ljuset gör rummet mer ombonat och stjärnan kan vara tänd dygnet runt eftersom ljuset inte är för starkt. Adventsstjärna metall ger en vacker inramning åt ljuset och skapar en mysig stämning. Matcha gärna din adventsstjärna med andra traditionella jultillbehör och mysiga julgardiner för den ultimata julstämningen.

Lys upp med en vacker adventsstjärna i metall

Var kan jag ha en adventsstjärna i metall?

De adventsstjärnor i metall som du hittar hos oss på Trademax kan hänga mot en vägg eller i ett fönster. Eftersom våra adventsstjärnor är lika vackra från båda sidor passar den också att hänga i en dörröppning, men kom ihåg att den är till för inomhusbruk. Med en adventsstjärna i metall har du en mysbelysning som passar i nästan alla rum i huset.

Hur använder jag en adventsstjärna i metall?

Det är oftast under den mörka årstiden, advent och jul som vi behöver extra belysning i fönster för att hålla mörkret ute och därför tänder vi gärna en adventsstjärna metall. De adventsstjärnorna i metall som du hittar hos oss på Trademax kan skapa vackra och stämningsfulla detaljer under den årstiden. Du kan också använda din adventsstjärna i metall som nattbelysning åt barnen.

Vilka fördelar har en adventsstjärna i metall?

En av fördelarna med en adventsstjärna i metall är att den känns traditionell och tidsbeståndig. Det mjuka ljuset som kommer från en adventsstjärna metall gör att du kan unna dig att ha den tänd ofta och länge. Har du frågor om vår adventsstjärna i metall är du alltid välkommen att ringa oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)