Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påVardagsrumslampa

103 st produkter
Visar 24 av 103 produkter
1
...
5

Det är med rätt belysning du skapar känslan i ditt hem. Du kan ha punktbelysning men den behöver alltid kompletteras med en snygg vardagsrumslampa. Hos oss på Trademax hittar du ett stort utbud snygga vardagsrumslampor och lampor du kan ha över soffbord. Du kan välja att ha en dekorativ lampa med stång eller kedja som fångar uppmärksamhet eller en diskret taklampa mitt i rummet. Det viktigaste med en vardagsrumslampa är att den sätter den stämning du vill ha i ditt vardagsrum. En del lampa vardagsrum är kompatibla med dimmer så att du kan justera ljusstyrkan på din nya vardagsrumslampa.

Sätt stämningen i vardagsrummet med en ny vardagsrumslampa

  • Hur väljer jag rätt lampa vardagsrum?

    När du väljer bland de snygga lampor till vardagsrummet som du hittar hos oss på Trademax behöver du först tänka på hur högt i tak du har och om du vill ha en vardagsrum lampa som hänger ned en bit från taket. Det finns modeller du kan använda som lampa över ett soffbord och lampa vardagsrum som är mer diskreta och sitter precis i takhöjd.
  • Vad skiljer olika vardagsrumslampor åt?

    Den största skillnaden mellan de lampor vardagsrum du hittar hos oss på Trademax är om de hänger en bit ner från taket och på det sättet kompletterar inredningen, eller om de är mer diskreta. Alla modeller ger det ljus du behöver i vardagsrummet. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval snygga vardagsrumslampor i allt från klassiska lampkronor med glasprismor till stilrena lampor vardagsrum i modern design.
  • Kan jag använda LED i en vardagsrumslampa?

    De moderna LED-lampor som tillverkas nu går att använda till alla modeller av vardagsrum lampa. Sockeln är densamma och de finns i varierande ljusstyrka och storlek. När du väljer LED till din vardagsrumslampa minskar du din elförbrukning och kan därför låta din vardagsrumslampa vara tänd längre. Har du frågor om en lampa till vardagsrum som finns hos oss på Trademax är du välkommen att kontakta vår kundservice.