Golvlampa svart

348 st produkter
Kampanj
  • Svart
1350066(1).jpg

Vad har Trademax för svarta golvlampor?

En svart golvlampa är ett perfekt köp för dig som letar efter praktisk belysning som skapar mysig atmosfär. På vår hemsida kommer du att hitta ett väldigt varierat utbud av golvlampor i svart. Vi har alla möjliga stilar och designer, så att du lätt kan hitta din nya lampa till bra pris. Oavsett om du letar efter en specifik modell eller om du bara letar efter inspiration har vi det du söker.

Varför behöver jag en svart golvlampa?

Belysning är en viktig del av hemmet, och lamptypen du väljer kommer att skapa en viss miljö. Golvlampor spelar en central roll inom belysningen. Att tända taklampor som sitter högt upp kan visserligen vara bra när du behöver arbeta i bra ljus. Men vill du ha en mer avslappnad atmosfär kan det starka och höga ljuset sticka i ögonen. Tänder du en golvlampa, en bordslampa och lite levande ljus får du genast en helt annan stämning. Golvlampan passar även som punktbelysning som för att läsa. Är golvlampan svart kommer den att passa in i många miljöer.

Var placerar jag min svarta golvlampa?

En svart golvlampa kan du ställa lite var som helst, beroende på vad ditt behov av belysning är. Du kan ställa golvlampan bredvid en soffa eller fåtölj, för att få skönt ljus när du sitter och myser en fredagskväll. Eller så kan du ha en golvlampa i svart färg och flera armar i ett hörn av rummet. Där fungerar den som både dekoration och praktiskt belysning: två flugor i en smäll.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj