Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Att odla på balkongen är ett fantastiskt sätt att skapa en grön och livfull utomhusmiljö på en liten yta. En balkonglåda är ett perfekt verktyg för att odla allt från örter och grönsaker till färgglada blommor. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av balkonglådor i olika storlekar och material som passar till alla balkonger och stilar.

Balkonglådor för en blomstrande balkong

Vilka storlekar finns det på balkonglådor hos Trademax?

Hos Trademax hittar du balkonglådor i olika storlekar, från små som passar till en smal balkong, till större lådor som kan fylla en hel vägg. Se till att välja en storlek som passar din balkong och dina önskemål för odlingen.

Vilka material är balkonglådor tillverkade av?

Balkonglådor på Trademax finns i flera olika material som passar till olika stilar och behov. Du kan välja mellan lådor i trä, metall eller plast, beroende på vilken stil du föredrar och vilka växter du vill odla.

Kan jag använda balkonglådor till att odla grönsaker och örter?

Absolut! Balkonglådor är perfekta för att odla grönsaker och örter på balkongen. Se bara till att välja en låda som är tillräckligt djup för att rötterna ska ha tillräckligt med utrymme att växa och använda en bra jord med näringsämnen.