Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 8 av 8 produkter

Vill du kunna svalka dig under sommarens varma dagar, utan att behöva åka till stranden eller offentliga simbassänger? Då är en uppblåsbar pool något för dig. Med en uppblåsbar pool, i olika storlekar, kan hela familjen och vänner njuta av sommaren tillsammans. Bläddra bland Trademax sortiment och hitta den pool som passar er bäst.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av uppblåsbar pool & plastpool?

    Börja med att fundera på hur mycket utrymme du har. Har du mycket plats i din trädgård kan en uppblåsbar pool i stor storlek fungera perfekt. Har du en trädgård som inte är så stor erbjuder vi såklart uppblåsbara pooler i liten storlek som fungerar precis lika bra.
  • Hur tar jag hand om min plastpool?

    En uppblåsbar pool är enkel att sköta. Rengör med milt rengöringsmedel och skölj sedan av den noggrant. Då är den som ny inför nästa dopp. Det är vanligt att löv, gräs eller annan typ av skräp samlas i poolen. Därför är det smart att införskaffa en håv, då kan du enkelt rengöra den innan bad.
  • Vilka modeller på uppblåsbar pool erbjuder Trademax?

    Hos oss på Trademax kan du hitta många variationer på pooler. Vi har rund uppblåsbar pool och rektangulär uppblåsbar pool. De kommer även i olika storlekar så du enkelt kan hitta en som passar dig och dina behov bäst. Beställ din nya plastpool billigt från Trademax med smidig leverans!