2094826(1).jpg
Letar du efter en praktisk och effektiv lösning för att transportera stora som små föremål? Då är kärror eller släp ett utmärkt alternativ för dig. De kan användas för att flytta allt från jord och stenar till trädgårdsmöbler, verktyg och andra större föremål. Trademax har även cykelkärror du kan fästa på cykeln om du ska transportera något eller någon en längre bit.

Vilken typ av kärra eller släp ska jag välja?

Det beror på dina behov och vad du tänker använda kärran eller släpet till. En mindre kärra är lämplig för mindre trädgårdsprojekt, medan en större släpvagn kan användas för att transportera tunga föremål som trädgårdsmöbler eller avfall. Tänk på vad du vill transportera och välj en kärra eller släp som passar dina behov.

Vad är skillnaden mellan en kärra och ett släp?

En kärra är en mindre fyrhjulig vagn som vanligtvis dras för hand, medan ett släp är en större vagn som dras av en bil eller traktor. Kärror är idealiska för mindre projekt medan släp kan användas för att transportera större föremål över längre sträckor.

Vilken vikt kan en kärra eller släp bära?

Det beror på storleken och typen av kärra eller släp. En mindre kärra kan vanligtvis hantera mindre vikt än ett släp, medan större släp kan hantera upp till flera ton. Läs produktbeskrivningen för att veta exakt hur mycket vikt kärran eller släpet du vill ha kan ta. Är du osäker är du varmt välkommen att kontakta Trademax kundservice så hjälper dem dig gärna.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)