categoryTopBlock

Vertikalskärare

1st produkter
Trädgårdsmaskiner

För att bli en riktig expert i din egen trädgård behöver du också ha de rätta verktygen för uppgiften. Kanske är det din gräsmatta som är den stora utmaningen, där mossan har tagit över allt mer och gräset syns allt mindre. Det är en tråkig utveckling, och även fast du kanske har försökt att få bort mossan och ge gräset en chans så är det ingenting som händer. Det blir bara mer mossa och allt mindre fläckar av gräset. Då är det dags att se sanningen i vitögat och ta till lite mer drastiska åtgärder - skaffa en vertikalskärare!

Vertikalskärare från Trademax

Du köper en vertikalskärare från oss på Trademax och startar om din gräsmatta på nytt, med helt nya förutsättningar! För det är resultatet du får när du använder en vertikalskärare på gräsmattan. Genom denna effektiva trädgårdsmaskin ger du din gräsmatta chansen att börja om från början och få ny luft. Att vertikalskära gräsmattan innebär att du perforerar jorden och låter gräsrötterna andas. Det ger dem ny energi och kraft att växa sig starkare och blir fler, vilket innebär att gräset förhoppningsvis blir det som vinner kriget mot mossan i din gräsmatta. Med en vertikalskärare från oss på Trademax ger du din gräsmatta de bästa av förutsättningar att växa sig fin och stark!

Från oss på Trademax kan du välja mellan flera olika modeller av vertikalskärare. Här hittar du bland annat vertikalskärare från välkända och populära AL-KO, eller så väljer du klassisk svensk ingenjörskonst och köper en vertikalskärare från Stiga. Oavsett vilket val du än gör så är det ett val för en vackrare och fylligare gräsmatta i din trädgård. Gör en investering och se till att utöka din trädgårdsarsenal med en vertikalskärare. Genom oss köper du dig en maskin som skapar nya möjligheter i din trädgård och som på ett effektivt och smidigt sätt arbetar åt dig. Genom en vertikalskärare är det du som tar kontroll över din trädgård!

Ge din gräsmatta ett nytt liv! Moderna modeller som Stigas vertikalskärareperforerar jorden och tillsätter därmed gräsrötterna med syre som ger din gräsmatta nya förutsättningar.

Att bryta ner gräset för att sedan låta det bygga upp sig igen är en nödvändig procedur som ger goda förutsättningar för att din trädgård återigen ska frodas.

Trademax skapar nya möjligheter för din trädgårdsvision.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)