Vedklyvar

Visar 2 prisvärda produkter
Sortera på

Ställ upp veden, höj din yxa och svinga. Se bitarna falla ner på sidan och börja stapla upp i högar. Känn hur svingarna nöter på dina armar, axlar och rygg och se molnet av utandningsluft framför dig när du arbetar för att se till att ha bränsle till höstens och vinterns uppvärmning. Spara tid och arbetskraft genom att klyva stora mängder och rejäla bitar ved med en vedklyv. Våra modeller av vedklyvar hugger veden snabbt och med precision. Trademax erbjuder ett brett sortiment av vedklyvar med olika funktioner för olika behov. Ta en titt i vårt sortiment och hitta vedklyven som passar just dig och dina behov.

Välj en pålitlig och säker vedklyv

Hur låter det med att låta maskinerna gör arbetet åt dig, betydligt snabbare och med bättre resultat? Visst kan man romantisera själva vedhuggandet hur mycket man vill; man kommer aldrig ifrån hur jobbigt det är eller hur lång tid det tar. Köper du istället en vedklyv från oss på Trademax blir uppgiften med att hugga ved betydligt enklare, och du får snabbt perfekta bitar som staplas med lätthet.

Våra vedklyvar är kraftfulla, säkra och komfortabla
En vedklyv är en kraftfull maskin som kommer att sparar dig både kraft och tid när veden ska klyvas och förberedas. Aldrig mer kommer du att behöva kämpa med yxan, och kanske inte hinna allt det du vill ha gjort, för med en vedklyv går det verkligen undan och du får arbeta fort för att kunna mata din vedklyv med nya bitar. Innan du vet ordet av så har du gjort klart din klyvning och höst- och vinterförrådet är klart. Det är med andra ord möjligt att vara klar tidigt med klyvandet av ved när du har en vedklyv i din arsenal av trädgårdsmaskiner!

Vedklyvar är kraftfulla maskiner som kräver att man hanterar dem på ett säkert sätt för att det inte ska föreligga någon risk för skador. När du köper en vedklyv från oss på Trademax så kan du räkna med att det är en maskin som från grund och botten är byggd med säkerheten i åtanke. Det betyder att det finns många säkerhetsdetaljer som gör dessa kraftfulla vedklyvar säkra att använda, samtidigt som det går lätt och snabbt. De är också mycket komfortabla att använda, vilket betyder att det inte krävs krångliga procedurer för att komma igång med arbetet – med någon av våra vedklyvar är det bara att sätt igång så fort du har installerat den i din trädgård!

Vilken typ av vedklyv ska du då välja? Vedklyvning går i grund och botten ut på samma teknik och syfte, men de olika klyvarna kan skilja sig åt och det önskade resultatet av din vedklyvning kanske varierar från gång till gång. Eller så är du fast övertygad om den specifika funktionen som du vill ha med din vedklyv. Oavsett behov så kommer du att hitta en vedklyv som passar dig här hos oss på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar