Vedklyv

1 st produkter
1207282.jpg

Ställ upp veden, höj din yxa och svinga. Se bitarna falla ner på sidan och börja stapla upp i högar. Känn hur svingarna nöter på dina armar, axlar och rygg och se molnet av utandningsluft framför dig när du arbetar för att se till att ha bränsle till höstens och vinterns uppvärmning. Spara tid och arbetskraft genom att klyva stora mängder och rejäla bitar ved med en vedklyv. Våra modeller av vedklyvar hugger veden snabbt och med precision. Trademax erbjuder ett brett sortiment vedklyvar med olika funktioner för olika behov. Ta en titt i vårt sortiment och hitta vedklyven som passar just dig och dina behov.

Välj en pålitlig och säker liten vedklyv

Hur låter det med att låta maskinerna gör arbetet åt dig, betydligt snabbare och med bättre resultat? Visst kan man romantisera själva vedhuggandet hur mycket man vill; man kommer aldrig ifrån hur jobbigt det faktiskt är eller hur lång tid det tar. Köper du istället en liten vedklyv från oss på Trademax blir uppgiften att hugga ved betydligt enklare, och du får snabbt perfekta bitar som staplas du lätt kan stapla i ditt vedställ.

Våra vedklyvar är kraftfulla, säkra och av hög kvalitet
En vedklyv är en kraftfull maskin som kommer att sparar dig både kraft och tid när veden ska klyvas och förberedas. Aldrig mer kommer du att behöva kämpa med yxan, och kanske inte hinna allt det du vill ha gjort, för med en vedklyv går det verkligen undan och du får arbeta fort för att kunna mata din vedklyv med nya bitar. Innan du vet ordet av så har du gjort klart din klyvning och höst- och vinterförrådet av ved står där härligt staplat och redo för mysiga brasor. En vedklyv manuell är ett fantastiskt tillskott bland dina trädgårdsmaskiner.

Vedklyvar är kraftfulla maskiner som kräver att man hanterar dem på ett säkert sätt för att det inte ska föreligga någon risk för skador. När du köper en vedklyv från oss på Trademax så kan du räkna med att det är en maskin som från grund och botten är byggd med säkerheten i åtanke. Det betyder att det finns många säkerhetsdetaljer som gör dessa kraftfulla vedklyvar säkra att använda, samtidigt som det går lätt och snabbt. De är också mycket komfortabla att använda, vilket betyder att det inte krävs krångliga procedurer för att komma igång med arbetet – med någon av våra vedklyvar är det bara att sätt igång så fort du har satt fram den i din trädgård!

Vilken typ av vedklyv ska du då välja? Vedklyvning går i grund och botten ut på samma teknik, så välj en i lagom storlek och inom din budget. Alla vedklyvar du hittar hos oss på Trademax håller hög kvalitet och är säkra att använda. Oavsett behov & budget så kommer du att hitta en vedklyv som passar dig på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)