Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Motorsåg & kedjesåg

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Upptäck kraften och precisionen av en motorsåg och kedjesåg från Trademax. Designade med säkerhet i åtanke och utrustade med avancerade funktioner, är dessa verktyg perfekta för de inbitna trädgårdsentusiasterna. Med starka motorer och skarpa kedjor hanterar de effektivt allt från små grenar till stora stockar. Ge dig själv den bekväma och pålitliga lösningen för att ta hand om trädgården och träden med en billig motorsåg från Trademax.

Motorsågar - att välja rätt motorsåg

Det är säkert många som minns första gången de höll i en motorsåg. Känslan av den tyngd denna effektiva maskin har, samtidigt som det var överraskade hur smidig den var att hantera. Att samtidigt känna kraften i maskinen när den går igång och sågen börjar snurra. Då vet du och förstår du att motorsågen är en av de bästa och mest populära trädgårdsredskapen som finns. Med hjälp av oss på Trademax har du nu möjligheten att äga en riktig best, och det är du själv som väljer vilken modell du vill ha – för möjligheterna är många med någon av våra motorsågar!

En motorsåg är ett välkommet och uppskattat trädgårdsredskap i vilken trädgård som helst. Det spelar ingen roll om du har en liten eller en stor trädgård; på ett sätt eller annat så kommer du någon gång att vara i behov av de tjänster som en motorsåg erbjuder. Genom att investera i en sådan här effektiv maskin redan idag ger du dig själv det du behöver när behovet kommer, och du hittar säkert flera områden i din trädgård som skulle göra sig förtjänta av en omgång med en motorsåg du köpt på Trademax. Med en motorsåg från oss vet du att det är en högkvalitativ maskin som du kommer att hålla i dina händer.

Välj en motorsåg som passar dig

Det är inte alla gånger helt lätt att finna ut av vad som passar, speciellt inte om du inte har någon tidigare erfarenhet av arbete med motorsågar. Det du bör veta är att en motorsåg är ett bra verktyg att använda sig av för dig som sliter hårt i trädgården, eftersom den avlastar det övriga arbetet och gör det enklare att genomföra mer under kortare tid. Med det sagt så säger inte det vilken modell av motorsåg du ska välja; du får helt enkelt fundera själv. Det vi på Trademax kan gör är att hjälpa dig på vägen fram till ditt val, så tveka inte att fråga oss om du är fundersam.

Faktorer när du väljer motorsåg

  • Typ av motorsåg
  • Ergonomi
  • Drift av motorsåg
  • Pris och eventuellt varumärke


Till att börja med kan du fundera på om du vill har en motorsåg som drivs på el eller en motorsåg som använder bensin. Här är det viktigt att tänka till, för kanske räcker med en eldrift, även om den normala smidigheten inte är lika tydlig då du har en sladd att samtidigt rätta dig efter. Med en motorsåg på bensin blir istället mobiliteten helt hundraprocentig, och det betyder att du kan röra dig fritt, som du vill. Å andra sidan tar bensinen slut, och du behöver fylla på och pausa i arbetet – något du inte behöver med en motorsåg som går på el.

Det finns med andra ord flera saker du kan behöva tänka på innan du väljer. Det är enkelt för dig att hitta precis din favorit här i vårt sortiment. Och för dig som ännu inte bestämt dig; oroa dig inte. Alla val är bra val när du väljer att köpa en motorsåg från Trademax!