Innerkudde & huvudkudde

41 st produkter
Kampanj
1463799(1).jpg

Det är kuddfodralen som står för stilen men innerkudden är minst lika viktigt. Det den som står för form och komfort. Skapa dig därför en mysig och härlig känsla med nya innerkuddar. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av innerkuddar billigt online.

Vanliga frågor och svar

Vilken storlek på innerkuddar?

Vanligtvis rekommenderar vi att du väljer en innerkudde som är lite större än kuddfodralet. Om du har ett fodral som mäter 45x45 väljer du en innerkudde med måtten 50x50. Då får du en fluffigare kudde. Sen är det självklart upp till var och en att köpa den innerkudde som bäst möter behovet de har.

Vilken fyllning ska min kudde ha?

Vilken fyllning din kudde ska ha är även det smaksak. Material som dun och fjäder är lätt att arbeta med, ger bra stöd och har en lång livslängd. Innerkuddar som har fiberfyllning är designade för att efterlikna naturfyllning. De är betydligt mer lättskötta än kuddar med naturfyllning.

Vilka olika innerkuddar erbjuder Trademax?

Hos Trademax kan du hitta många olika innerkuddar i många olika storlekar. Vi har innerkuddar i standardmåtten 50x50 men erbjuder även större storlekar såsom 70x50. Alla våra kuddar behåller sin form och ger ett bra stöd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj