Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Lakan REA

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Passa på när det är REA på lakan under Black Friday

Det är skönt att krypa ner i fräscha lakan på kvällen och därför är det härligt att byta lakan ofta. På Trademax REA hittar du lakan i olika färger och mönster att variera med så att det blir lätt och roligt att byta till nya.

Finns det lakan på Black Friday?

Black Friday är det tillfälle när du kan göra oväntade fynd och därför har vi på Trademax också lakan till bästa pris. Passa på att förnya ditt förråd med vackra och sköna lakan av hög kvalitet som gör det enkelt att bädda om och variera ditt sovrum. Lakanen finns i ett flertal mönster, storlekar och färger.

Finns det lakan till dubbelsäng på REA?

Dubbelsängar kräver bredare lakan och hos oss på Trademax hittar du lakan på REA som håller standardmåtten 240x260 cm och passar till 120–180 cm sängar. Du kan även hitta dekorativa påslakanset med tillhörande kuddfodral som passar till dubbelsängen. Underlakan är det som utsätts för mest slitage i en säng och därför är det bra att komplettera med ett extra förråd när det är REA.

Finns det påslakan på REA?

När det är REA kan du hitta påslakan eller hela bäddset med kuddfodral hos oss på Trademax. Påslakanen som finns i flera utföranden och färger håller måtten 150 x 210 cm för enkelsäng och 220 x 220 cm för dubbelsäng. Kuddfodralen har det svenska standardmåtten 50 x 60 cm. Har du frågor om de lakan som finns på REA är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

{""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Finns det lakan på Black Friday?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Black Friday är det tillfälle när du kan göra oväntade fynd och därför har vi på Trademax också lakan till bästa pris. Passa på att förnya ditt förråd med vackra och sköna lakan av hög kvalitet som gör det enkelt att bädda om och variera ditt sovrum. Lakanen finns i ett flertal mönster, storlekar och färger.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Finns det lakan till dubbelsäng på rea?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Dubbelsängar kräver bredare lakan och hos oss på Trademax hittar du lakan på rea som håller standardmåtten 240x260 cm och passar till 120–180 cm sängar. Du kan även hitta dekorativa påslakanset med tillhörande kuddfodral som passar till dubbelsängen. Underlakan är det som utsätts för mest slitage i en säng och därför är det bra att komplettera med ett extra förråd när det är rea.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Finns det påslakan på rea?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""När det är rea kan du hitta påslakan eller hela bäddset med kuddfodral hos oss på Trademax. Påslakanen som finns i flera utföranden och färger håller måtten 150 x 210 cm för enkelsäng och 220 x 220 cm för dubbelsäng. Kuddfodralen har det svenska standardmåtten 50 x 60 cm. Har du frågor om de lakan som finns på rea är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.""}}]}]}