Dra på lakan

18 st produkter
549730.jpg

Här hittar du ett brett utbud av lakan som är enkla att dra på och som sitter på plats hela natten. Våra dra-på-lakan är tillverkade av högkvalitativa material som bomull, polyester och mikrofiber, och finns i olika storlekar och färger för att passa olika madrasser och inredningsstilar. Med ett dra-på-lakan kan du skapa en ren, snygg och bekväm sovplats på nolltid!

Vanliga frågor om Dra på lakan

Hur viker man dra på lakan?

För att vika dra på-lakan, följ dessa steg:

  1. Ta tag i ett hörn på lakanet och vik in det under lakanet på motsatt sida.
  2. Upprepa detta steg med det diagonalt motsatta hörnet.
  3. Ta tag i ett av de återstående hörnen och vik det in under lakanet på ena sidan.
  4. Upprepa steg 3 med det sista hörnet.
  5. Rätta till vecken och se till att lakanet ligger plant.

Vilken storlek på dra på lakan?

Det beror på storleken på din säng. Vanliga storlekar för dra på lakan är 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm och 180x200 cm. Det är viktigt att välja rätt storlek för att lakanet ska sitta bra och inte glida av sängen.

Vad är dra på lakan?

Ett dra på lakan är ett lakan som är utformat för att passa över en madrass som en strumpa, med elastiska band runt kanterna för att hålla lakanet på plats. Det kallas ibland också för "täcklakan" eftersom det fungerar som ett skyddande lager över madrassen. Dra på lakan kan vara tillverkade av olika material, inklusive bomull, polyester och mikrofiber, och finns i olika storlekar och färger för att passa olika madrasser och inredningsstilar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar