Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

Här hittar du ett brett utbud av lakan som är enkla att dra på och som sitter på plats hela natten. Våra dra-på-lakan är tillverkade av högkvalitativa material som bomull, polyester och mikrofiber, och finns i olika storlekar och färger för att passa olika madrasser och inredningsstilar. Med ett dra-på-lakan kan du skapa en ren, snygg och bekväm sovplats på nolltid!

Vanliga frågor om Dra på lakan

  • Hur viker man dra på lakan?

    För att vika dra på-lakan, följ dessa steg:
  • Vilken storlek på dra på lakan?

    Det beror på storleken på din säng. Vanliga storlekar för dra på lakan är 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm och 180x200 cm. Det är viktigt att välja rätt storlek för att lakanet ska sitta bra och inte glida av sängen.
  • Vad är dra på lakan?

    Ett dra på lakan är ett lakan som är utformat för att passa över en madrass som en strumpa, med elastiska band runt kanterna för att hålla lakanet på plats. Det kallas ibland också för "täcklakan" eftersom det fungerar som ett skyddande lager över madrassen. Dra på lakan kan vara tillverkade av olika material, inklusive bomull, polyester och mikrofiber, och finns i olika storlekar och färger för att passa olika madrasser och inredningsstilar.