Överkast sammet

6 st produkter
Kampanj
  • Sammet
557229(2).jpg

De eleganta överkast i sammet du hittar hos oss på Trademax ger en ombonad och vacker känsla i ditt sovrum. Sammet har en lyster och ett djup som gör att överkastet känns exklusivt och det är mjukt och skönt om du vill lägga dig och vila ovanpå sängen. Ett överkast i sammet kan också användas på andra möbler än sängen, exempelvis i vardagsrummet på soffan eller fåtöljen eftersom det passar in i alla sammanhang. Med ett sängöverkast i sammet får ditt sovrum en ny harmoni och du kan kombinera det med dekorativa kuddar i andra material och i matchande färger.

Eleganta sammetsöverkast

Vad passar ihop med ett överkast i sammet?

Sammet är ett material som ger elegans åt ett rum men passar ändå in med enklare inredning. Hos oss på Trademax hittar du överkast sammet i flera färger och storlekar. Väljer du att kombinera ditt överkast i sammet med inredning i guld och siden blir det elegant, men det blir lika vackert tillsammans med linne och trädetaljer.

Vilka fördelar har ett överkast i sammet?

De moderna överkast sammet som du hittar hos oss på Trademax ger en mjuk och behaglig känsla och skrynklar inte. Vill du använda ditt sammetsöverkast som extrafilt när du går och lägger dig kommer det att värma skönt. Sammet stämmer bra med både modern och tidlös inredning och har den “diskreta charm” som gör det lätt att dekorera och möblera rummet kring.

Hur sköter jag ett sammetsöverkast?

Ett överkast i sammet tvättas bäst på kemtvätt. Materialet har en “lugg” som kan bli förstörd om den tvättas i maskin. Gnugga inte bort en fläck med fuktig trasa utan torka bort fläcken omedelbart eftersom det brukar ta en stund innan vätskan sugs upp av tyget. Har du frågor om våra sammet överkast är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj