Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Överkast dubbelsäng

49 st produkter
Visar 24 av 49 produkter
1
...
3

Ett överkast till en dubbelsäng är en dekorativ och funktionell detalj som används för att täcka över sängen och ge rummet en mer ombonad känsla. Det finns många olika typer av överkast att välja mellan, såsom quiltade, stickade eller vävda. Flera materialval finns också tillgängliga, inklusive bomull, linne och polyester. Överkast kan vara enfärgade eller mönstrade, och de kan också ha olika texturer och detaljer, som fransar eller ränder. Oavsett stil och materialval kan ett överkast vara ett enkelt sätt att förnya sovrummet och skapa en mer inbjudande och bekväm miljö.

Vanliga frågor om Överkast dubbelsäng

  • Vilken storlek på överkast till dubbelsäng?

    Vanligtvis används överkast i storleken 260x260 cm till en dubbelsäng. Det är viktigt att mäta sin säng innan man köper överkast för att säkerställa att det passar ordentligt.
  • Vilka material finns för överkast till en dubbelsäng?

    Det finns ett brett utbud av material att välja mellan när det kommer till överkast till en dubbelsäng. Några vanliga material inkluderar bomull, linne, sammet, fleece och ull. Vilket material som är bäst beror på dina personliga preferenser och behov, såsom värme och tvättbarhet.
  • Varför sängöverkast?

    Sängöverkast används för att skydda sängen från smuts och slitage. Det kan också användas för att ge sängen en dekoration och för att matcha med resten av rummets inredning. Det finns olika material och stilar att välja mellan när det kommer till sängöverkast.