Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 20 av 20 produkter

Stolsöverdrag är en praktisk och enkel lösning för att skydda dina stolar eller ge dem en ny look. Oavsett om du vill skydda dina stolar från smuts och spill eller helt enkelt förnya dem utan att behöva köpa nya, är stolsöverdrag ett bra alternativ. Det finns en mängd olika typer av stolsöverdrag, från enkla enfärgade till mer komplexa mönster och material. De är också lätta att byta ut och tvätta vid behov. Med stolsöverdrag kan du förvandla dina stolar på ett ögonblick och ge ditt hem en smart och praktisk touch.

Vanliga frågor om Stolsöverdrag

  • Vilka är fördelarna med stolsöverdrag?

    Fördelarna med stolsöverdrag är att de kan skydda din stol från smuts och spill, förhindra slitage och ge en ny look till din stol. De är också enkla att byta ut om du vill ändra utseendet på din stol utan att behöva köpa en helt ny stol. Dessutom kan stolsöverdrag vara ett billigare alternativ jämfört med att köpa en helt ny stol.
  • Vilka olika typer av stolsöverdrag finns?

    Det finns olika typer av stolsöverdrag, inklusive:
  • Hur väljer jag rätt storlek på stolsöverdrag?

    För att välja rätt storlek på stolsöverdrag behöver du först mäta storleken på din stol. Mät stolens höjd från golvet till toppen av ryggstödet och mät också stolens bredd från den bredaste punkten. När du har mätt din stol kan du välja ett stolsöverdrag som är lämpligt för din stolsstorlek. Var noga med att läsa produktbeskrivningen för att se vilka stolsstorlekar som passar till det specifika stolsöverdraget.