Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Möbelöverdrag

38 st produkter
Visar 24 av 38 produkter
12

Med snygga möbelöverdrag förlänger du livslängden på dina möbler samtidigt som de får ett nytt snyggt utseende. Bläddra bland vårt stora utbud och beställ det överdrag som bäst matchar dina behov.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag möbelöverdrag?

    Möbler tål en hel del slitage, men självklart finns det gränser för vad de tål. Det är därför viktigt att skydda dem så du kan förlänga deras livslängd samtidigt som möblerna behåller sitt fina utseende.
  • I vilka material kan jag köpa stolsöverdrag?

    Behöver din stol ett nytt utseende? Hos Trademax hittar du ett brett sortiment av tyger och modeller att välja mellan. Om stolarna kommer användas varje dag bör du överväga att använda mjuka tyger som är skonsamma för familjemedlemmarnas ryggar, bakdel och lår. Du kan också välja festliga möbelöverdrag för mer speciella tillfällen som bröllop eller fester där du vill ha något snyggt.
  • Hur tvättar jag mitt möbelöverdrag?

    Om ditt tyg inte passar i tvättmaskinen kan du tvätta det för hand. Använd vanligt tvättmedel och varmt vatten, se till att du läst tvättanvisningarna innan du börjar. När du har tvättat överdraget hänger du det på en tvättställning eller dörr så det får torka ordentligt.